Montering av Ankervinsj – Utført av Sertifiserte Båtbyggere

En ankervinsj er praktisk, da den forenkler oppgavene rundt håndtering av ankeret. Dette gjør at det går raskere å ankre, samtidig som du sparer både hendene og ryggen for unødvendig belastning.

Før man monterer en ankervinsj, bør man gjøre en del vurderinger. Dette rundt valg og plassering av ankervinsj, valg av ankertau eller ankerkjetting, størrelse på anker etc.

SG Marine har lang erfaring innen montering av ankervinsj, og kan hjelpe deg å finne gode løsninger for dette. Her tar vi utgangspunkt i den aktuelle båten, og finner en egnet kombinasjon.

Våre båtbyggere er fagpersonell, og har bred erfaring innen montering og installasjon av båtutstyr. Vi har også verktøyet nødvendig for å gjennomføre jobben.

På Stedet Service

Vi tilbyr «På stedet service» der vi monterer ankervinsj ved båteiers egen brygge. Vi har 3 komplette servicebiler slik at vi kan utføre arbeid der din båt er.

Vi har også mulighet til å montere vinsjen i vårt båtverksted i Leangbukta utenfor Asker. Monteringsarbeid utføres hele året, også utenfor båtsesongen.

Vi fører ankervinsjer fra flere leverandører. Dette sikrer at vi kan tilby riktige løsninger for de aller fleste båttyper og behov. Her tilbyr vi ankervinsjer fra leverandører som Side-Power Engbo, Lewmar og Lofrans.

Benytt vårt kontaktskjema, eller nå oss på telefon 67 53 53 53!